fyller år!

idag hade ebba astra vet inte hur det har gått en men i morgon fyller
TANT 28år!<3
 hon kommer få massor! av tårta mums!
förlåt för dålig uppdatering men har inte haft så mycke att skriva om.


löslongering

idag löslongerade jag tanten:) skulle igentligen löshoppa men det var fulllt i paddocken  så jag longerade först sen släpte jag henne med dacke det gick bra.



några bilder från i sommras:)


vilade idag,

astra vilade idag så har inte så mkt att skriva om så det kommer lite bilder istället.
 
gammalt inlägg...


!!!

jag har haft 6 besökare<3

Tyra

idag hade Liiza astra igen men det var inte ebba som utan tyra astra hade varit duktig fast tyra hade råkat ramla av när astra hoppade över sump mark men det gick bra i allafal.

tömmhoppning xD

idag var jagoch hjälpte Carina och red candie vi hoppade sen kom tove och vi gick till astra. vi tog in henne och avhårade henne sen selade vi och gick ut ipaddocken uppvärtmningen bestog av tempo växlingar övergångar och volter medans tove tog fram bommar mm.
sen la tove ut travbommar med två steg i varje gick bra sen fick astra pusta lite innan det bara blen två bommar med två galoppsprång imellan fast vi travade tove satt upp massa koner oxå som vi körde slalom imellan gick hyfsat bara det att jag inte såg nått xD sen la vi upp ena hindret till ett kryss och hoppade från båda hållen åt ena det med bommen först gick det bra åt men när hon skulle ha hindret först smet homn åt sidan för jag är inte så bra på att styraxD sen la vi upp båda till hinder och hon hoppade fint. sen fick hon dra lite pressening som miljö träning innan vi släppte honmedans astra betade visade jag tove hur man skulle hoppa bock upp och sen testade vi att sitta två på henne tove vanligt o jag på rumpan gick bra hon hade öronen frammåt och verkade inte tycka det var jobbigt men vi satt bara en liten stund. jag red även lite utan nån ting och tant SVÄNGDE! när jag ville (hon brukar inte gö det) även i traven i ena varvet gick det lite bättre än i andra stannade även när jag ville tog två galopper oxå:) red/körde kanske 40min. tant fick även stå lös och medans vi tittade på när raul red nisse hon var duktig och stod still även om det fanns gräs i närheten. 

tömmkörning

tömmkörde i dag gick bra tömmkörde ca 20min,hon lyssnade jätte bra på rösten tränade på övergångar och lite volter. volterna gick ganska kass hon ville inte hålla ut på volten tog två galopper en i varje varv i höger bockade hon lite men i stort sett gick de bra:)
 


30/4

Ebba kom och red astra red upp i skogen ``runt`` mitt hus gick bra fast astra ville inte gå över en stock (suck) klant astra vägrade stannade och sedan hoppade hon jätte högt jag som hade sagt att hon var så snäll -.- men aja dom verkade gilla henne så nu ska dom passa henne på måndagar !

29/4

Maja red astra idag skritt o trav gick bra fasst astra var lite tjurig och ville inte gå på ena sidan av ridbanan så när hon var klar hoppade jag upp och red lite på den sidan gick bra när hon förstog att jag bestämde xD red kanske 15-20 min astra blev ordentligt ompysslad och fick massage.

trasig data

har inte bloggat på ett tag nu pga mitt internet inte funkat därför blir det tre inlägg idag om vad jag har gjort med tant dom senaste dagarna.
idag hade jag jouren så fixade astra på morgonen tränade ``NH`` i paddocken tränade att stanna med bommen under magen samt backa mot bommen hon tyckte det var lite läskit att backa mot bommen men att stanna med den under magen var helt ok.tränade även att byta varv på volten samt att hon skulle kolla på mig och även flytta bakdelen astra var jätte duktig!

 galoppa<3

 puss paos<3

 gå lös under pressening!

 pressening på sid xD


RSS 2.0